انتشارات مرکز آموزش علمی کاربردی صنعتی کوشا از ساعت 8 صبح الی 18 بعد از ظهر کلیه خدمات مربوط به تایپ و پرینت جزوات-کتب درسی ، اسکن مدارک تحصیلی ،درخواست تاییدیه تحصیلی و خدمات اینترنتی را با کمترین هزینه به دانشجویان مرکز ارائه می نماید.سمینار آسانسور و پله برقی|مركز علمي كاربردي كوشا|مركز رشد خوشه فناوري آسانسور
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 5240
 بازدید امروز : 1388
 کل بازدید : 8872144
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0/2813
معرفي سمينار
           درباره ســمینار

امروزه آسانسور و پله‌برقی به یکی از ملزومات جدانشدنی زندگی انسان آپارتمان‌نشین و برج‌نشین شهری، به خصوص در شهرهای بزرگ تبدیل شده و استفاده از آن روز به روز روند فزاینده‌ای به خود می‌گیرد. هر چند به تبع گسترش روزافزون استفاده از آسانسور و پله‌برقی در زندگی روزمره، آمار حوادث ناشی از استفاده ناصحیح از این وسیله و صدمات ناشی از عدم شناخت کافی نسبت به خطرات نهفته در ساختار این وسیله افزایش می‌یابد؛ اما میزان اخبار ناگواری که همه روزه از رسانه‌‌های جمعی در زمینه حوادث آسانسور و پله‌برقی در کشور ما منتشر می‌شود، و در بسیاری موارد علت آن را به عدم رعایت استانداردهای لازم منتسب می‌کند؛ این سوال را پیش می‌آورد که چرا آسانسور و پله‌برقی که جهت رفاه و آسایش زندگی انسان امروزی طراحی شده است، به مشکلی بدل می‌شود که سلامتی و حتی جان انسان را تهدید می‌کند.

هر چند در بسیاری موارد انتشار این اخبار از ناآگاهی تنظیم‌کنندگان خبر درباره تعریف حوادث آسانسور و پله‌برقی ناشی می‌شود، اما در موارد متعدد نیز اخبار به درستی منعکس کننده ایمنی پایین و استاندارد نبودن این وسایل در کشور است.

با وجود آن که در سال‌های اخیر این صنعت همچون صنایع دیگر کشور در جهت پیشرفت و بالندگی گام برمی‌دارد، اما در سال‌های گذشته به دلایل گوناگونی همچون جنگ تحمیلی، تحریم‌های متعدد و به دنبال آن بی‌مبالاتی در واردات قطعات از خارج کشور، دچار نوعی رکود علمی و کیفی شده است. از سوی دیگر، آموزش نیرو در صنعت آسانسور و پله‌برقی ایران به سبک آموزش استاد و شاگردی بوده و جنبه تجربی دارد و کمتر به صورت علمی و دانشگاهی درآمده است، در نتیجه در بخش‌های مختلف این صنعت از قبیل طراحی، محاسبات، تعمیرات و نگهداری، بازرسی و... ضعف‌های عمده‌ای وجود دارد.

خوشبختانه در سال‌های اخیر در زمینه بالا بردن کیفیت و آموزش کارکنان و دست‌اندرکارن صنعت آسانسور و پله‌برقی، حرکت‌‌های مثبتی از سوی شرکت‌های مختلف فعال در این صنعت صورت پذیرفته است که بتواند ضعف صنعت در تربیت نیروهای متخصص را جبران کند. گرچه این روند با راه‌اندازی رشته نصب و تعمیر آسانسور و پله‌برقی در برخی مراکز آموزشی تحت نظارت نظارت دانشگاه جامع علمی-کاربردی نیز تقویت شده است؛ اما این حرکت همچنان شیبی ملایم داشته و نیازمند سرعت بالاتری است.

در این‌جا است که برگزاری سمینارهای آموزشی-تخصصی و کارگاهی، ضمن بالا بردن سطح دانش و علم مهندسی صنعت آسانسور و پله‌برقی، متخصصان این رشته و به خصوص کسانی را به علت مشغله کاری، فرصت مطالعاتی چندانی ندارند، با فن‌آوری‌های نوین و نوآوری‌ها صنعت آشنا ساخته، و همچنین به ایجاد پل ارتباطی دانشگاه با بزرگان صنعت آسانسور و پله‌برقی در کشور و گسترش فرهنگ استفاده صحیح از این فن‌آوری منتهی می‌شود.

هفتمین سمینار سالیانه آسانسور و پله‌برقی سراسری ایران با هدف گسترش مرزهای دانش، استانداردسازی صنعت، معرفی فن‌آوری‌های برتر و تبادل نظر علمی و فنی در زمینه‌های مختلف تخصصی آسانسور و پله‌برقی و ارائه یافته‌های نوین توسط اساتید محترم دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور، متخصصان فعال در صنعت آسانسور و پله‌برقی و پژوهشگران برنامه‌ریزی شده است

 

28بهمن ماه 1395

مرکز علمی کاربردی کوشا، واحد تهران

 

آخرین اخبار
 ٠٨:٤٦ - سه شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
عنوان
گزارش سمینار دوازدهم

سمینار سیزدهم
تقویم
عنوان
© kt-uast.ac.ir. All rights reserved. کلیه حقوق متعلق به مرکز آموزش علمی - کاربردی شرکت صنعتی کوشا می باشد .
آدرس: تهران - جاده مخصوص کرج - سه راه شیشه مینا - جنب شهرک فرهنگیان - مرکز آموزش  علمی کاربردی شرکت صنعتی کوشا ( واحد تهران)
تلفن:    44540033-36  36-44540033   ، فکس: 44540042 ،  کدپستی: 1397833153